fbpx

A Kiállítás - Gödöllő Királyi Kastély

2019MájusMáj 04 19:30 - 19JúniusJún 10 22:00

tamogato_csik_1

GÖDÖLLŐ KIRÁLYI KASTÉLY KIÁLLÍTÁS

2019.05.04. és 06.09. között ingyenesen látogatható a Máté Bence életművét bemutató nagyszabású kültéri kiállítás. A természet és a természetfotózás kedvelői számára 15db hátulról megvilágított paravánon látható az a 623db természetfotó amely Máté Bence legkiválóbb fotói közül került a szerző által válogatásra. A kiállítás minden helyszínén előadás is szervezésre kerül, amelyen a fotók elkészítésének körülményeit és az utazások során történt kalandokat is megismerheti a közönség.

Az előadásokra jegyvásárlás ezen a linken lehetséges.

 • 623 db hátulról megvilágított természetfotó
 • 333 m2 üvegfelület
 • 70 000 db led lámpa
 • 10 - 22 nyitva tartás
 • Minden fotó a helyszínen megvásárolható
 • Szervező: Cluster Media Kft.
  A Kiállítás - Gödöllő Királyi Kastély

Event expired

Event is in progress

Helyszín

Gödöllői Királyi Kastély

Directions

Útvonaltervezés

Could not find route!

 • Schedule

 • Főtámogató

 • Attendance

 • Forecast

 • Comments

Gödöllői kiállítás főtámogatója a Lenergy Magyarország Kft.

Lenergy Magyarország Kft.

Tehetségeket támogatunk, hogy tehetségekkel teremtsünk értékeket! Ez a mondat tökéletesen szimbolizálja kapcsolatomat Bencével, akiről elmondhatom, hogy egy igazi sztár, sztárallűrök nélkül. Elfogultság nélkül állítom, hogy ilyen intelligencia és profizmus szükséges ahhoz, hogy igazi, országra-világra szóló értékeket teremtsünk. Bence ezt meg tudta csinálni, talán nyugodtan ki lehet jelenteni, hogy a világ legsikeresebb természetfotósává vált, és mint minden sikeres embernek, neki is szüksége van segítségre, támogatásra, legyen az egy szülői javaslat, ötlet, vagy egy vállalat általi támogatás.

Miért gondolom ezt így? Miért támogatjuk Bencét?

Gyönyörű országban élünk, varázslatos természeti adottságokkal és számos kiemelkedő tehetséggel, mint Bence: nekik köszönhetjük, hogy a Varázslatos Magyarország és a további színvonalas magyar fotópályázatok világszínvonalon mutatják be hazánkat. Számunkra ez a kulcsszó: tenni Magyarországért, ahol élünk, mind a természetfotós pályázatok támogatásával, mind pedig a Lenergy Magyarország Kft. tevékenységével. Szorosan kapcsolódva a természetvédelemhez, a Lenergy Magyarország Kft. 2011 novemberében azzal a céllal alakult, hogy ügyfeleinek teljes körű megoldást kínáljon az ipari jellegű klímatechnika, a légtechnika és nem utolsósorban az energetika és energiamegtakarítás területén. Fontosnak tartjuk, hogy átgondolt tervezéssel és berendezésekkel energiát takarítunk meg és óvjuk, kíméljük környezetünket a károsanyag-kibocsátástól. 2012 februárjától kizárólagos forgalmazói vagyunk a LENNOX és a DECSA termékeknek hazánkban – mindkét vállalat kiemelt szerepet tölt be az ipari berendezésgyártás piacán. Szakembergárdánk alapját sokéves tapasztalattal bíró épületgépész mérnökök alkotják, akik az ajánlatkérés, megkeresés alkalmával felmérik ügyfeleink igényeit, és személyre szabott megoldást kínálnak számukra. Országos, márkafüggetlen szervizhálózattal rendelkezünk, így a tervezés, értékesítés, igény szerinti kivitelezés után a gépek karbantartását, javítását, energia-megtakarítási célú utólagos átalakítását is mi végezzük. Kiemelten fontosnak tartjuk energetikai üzletágunk szerepét, mivel olyan korszerű és egyedi energiatakarékos rendszerek kialakítását teszi lehetővé az ügyfelekkel való együttműködés során, melyekkel minden költség- és környezettudatos vállalat csak nyerhet. Célunk, hogy ügyfeleink teljes megelégedése mellett, magas minőségi követelményeknek megfelelve végezzük munkánkat szakterületünkön, a klímatechnika, a légtechnika, valamint az energiatakarékos komplett rendszermegoldások terén. A Lenergy Magyarország Kft. fő támogatója a Varázslatos Magyarország fotópályázatnak is. Társaságunk kiemelt fontosságú társadalmi szerepvállalása, hogy minden lehetséges platformon tegyünk a természetvédelemért, a magyar természetfotózásért, természetfotósainkért, illetve nemzeti parkjainkért. Nagy örömet jelent számunkra, hogy támogathatjuk Bencét, mert a cél azonos és közös!

Gaál Péter
ügyvezető
Lenergy Magyarország Kft.

GÖDÖLLŐI KIÁLLÍTÁS FŐTÁMOGATÓJA A NEMZETKÖZI GÖDÖLLŐI TERMÉSZETFILM FESZTIVÁL

Gödöllői Nemzetközi Természetfilm Fesztivál logó

GÖDÖLLŐI KIÁLLÍTÁS FŐTÁMOGATÓJA A NEMZETKÖZI GÖDÖLLŐI KIRÁLYI KASTÉLY

Gödöllői Királyi Kastély logó

Weather data is currently not available for this location

Weather Report

Today stec_replace_today_date

stec_replace_today_icon_div

stec_replace_current_summary_text

stec_replace_current_temp °stec_replace_current_temp_units

Wind stec_replace_current_wind stec_replace_current_wind_units stec_replace_current_wind_direction

Humidity stec_replace_current_humidity %

Feels like stec_replace_current_feels_like °stec_replace_current_temp_units

Forecast

Date

Weather

Temp

stec_replace_date

stec_replace_icon_div

stec_replace_min / stec_replace_max °stec_replace_temp_units

stec_replace_5days

Next 24 Hours

Powered by Forecast.io

X