fbpx

2019.június

28jún18:0020:00Eger - Márai Aktív Turisztikai LátogatóközpontMáté Bence Előadás - Vértelen vadászat18:00 - 20:00 Eger - Márai Aktív Turisztikai Látogatóközpont Szervező: Cluster Media Kft. Esemény kategória:ElőadásJegyvásárlás Jegyárak: 2900 Ft - 9900 Ft

Időpont

(Péntek) 18:00 - 20:00

Helyszín

Eger - Márai Aktív Turisztikai Látogatóközpont

Eger, Szépasszonyvölgy 35, 3300

Részletek

 

Máté Bence- vértelen vadászat - természetfotók kulisszatitkai a világ körül

 

Mi történt a piros Zsigulis sráccal, aki közel tíz éve, „a láthatatlan madárfotós” néven vált ismertté a Spektrum tévécsatornán?

Aki kíváncsi, miként lett egy pusztaszeri „problémás” diákból a világ legsikeresebb természetfotósa, ne mulassza el ezt a szórakoztató előadást. Alkotásaival Bence az összes földrészt meghódította, és minden természetfotós számára feltette kis hazánkat a világ térképére. Legeredményesebb versenyzőként első helyen áll a BBC fotós pályázat összes ranglistáján, továbbá ő az egyetlen, aki az ifjúsági és a felnőtt mezőnyben is megkapta a természetfotósok Oszkárjaként számon tartott díjat. Az előadás kivételes lehetőséget kínál arra, hogy a közönség személyesen is megismerkedjen ezzel a végtelenül rokonszenves fiatalemberrel, és elképesztő akciófotóin keresztül rácsodálkozzon hazánk páratlanul gazdag vadvilágára. Előadásai egy modern kivitelezésű, hatalmas, ingyenes, kültéri kiállítássorozatra épülnek, amelyet 2019-ban nyolc hazai városban csodálhat meg a nagyérdemű. Humoros történetei tanulságos, egyben vidám élményt nyújtanak az egész családnak.  

Jegyárak

  • Normál - 2.900 Ft
  • Prémium - 4.900 Ft
  • VIP - 9.900 Ft

Szervező

Cluster Media Kft.hello@matebencekiallitas.hu 1032 Budapest Kiscelli utca 7-9.

Eger - Márai Aktív Turisztikai LátogatóközpontEger, Szépasszonyvölgy 35, 3300Eger - Márai Aktív Turisztikai Látogatóközpont Az Egri Kulturális és Művészeti Központ által üzemeltetett Szépasszonyvölgyi Márai Aktív Turisztikai Látogatóközpont 2013 őszétől egyedülálló programkínálattal várja a közönséget. .Részleges, speciális fedéssel és mobil színpaddal ad otthont koncerteknek, színházi előadásoknak a szabadtéri színpad. A 795 férőhelyes nézőtér 200 állóhellyel egészül ki. Szépasszonyvölgyi Márai Aktív Turisztikai Látogatóközpont 3300 Eger, Szépasszonyvölgy Telefon: 36/510-140 http://volgykozpont.ekmk.eu/ volgykozponteger@gmail.com Koordinátor: Papp-Kormos Éva, kormos.eva@ekmk.eu Az épületben több, különböző funkciót ellátó tér került kialakításra: * a Márai Sándor szobában rendhagyó irodalomóra keretében, valamint a könyvein és a műveiből készült filmeken keresztül ismerhető meg az író élete, munkásságaállandó * tárlatként boros dugó gyűjtemény, az emeleti galériában pedig időszakos kiállítások tekinthetők meg * a kisgyermekes családok örömére a szint legnagyobb részét játszóház tölti ki * a főzősarokban elsősorban szőlő alapú koktélok és Márai Sándor kedvelt ételei kerülnek bemutatásraa *szépségszobába jelentkezők öltözködési és/vagy sminktanácsadást, keleti masszázst és testedzési technikákat vehetnek igénybe * a vállalkozóbb kedvűek egyedi borosüveg címke tervezésével és palackozással próbálkozhatnak * az ajándékboltból szőlőlekvárokkal, szőlőpálinkákkal, az Egri Füveskertből származó gyógyteákkal és más, a Szépasszonyvölgyben fellelhető ajándéktárgyakkal térhetnek haza a látogatók ..A nagyobb gyermekeket külön helyszínen, eltérő nehézségi szintű játékelemekkel, illetve ügyességi pályával várja az Akadályvölgy Játszó- és Pihenőpark.

X