fbpx

2019.szeptember

szo28szep18:45szo20:45Győr - Egyetemi csarnokMáté Bence Előadás - Vértelen vadászat18:45 - 20:45 Szervező: Cluster Media Kft. Esemény kategória:ElőadásJegyvásárlás Jegyárak: 2900 Ft - 9900 Ft

Időpont

(Szombat) 18:45 - 20:45

Részletek

 

MÁTÉ BENCE – VÉRTELEN VADÁSZAT – TERMÉSZETFOTÓK KULISSZATITKAI A VILÁG KÖRÜL

 

Mi történt a piros Zsigulis sráccal, aki közel tíz éve, „a láthatatlan madárfotós” néven vált ismertté a Spektrum tévécsatornán?

Aki kíváncsi, miként lett egy pusztaszeri „problémás” diákból a világ legsikeresebb természetfotósa, ne mulassza el ezt a szórakoztató előadást. Alkotásaival Bence az összes földrészt meghódította, és minden természetfotós számára feltette kis hazánkat a világ térképére. Legeredményesebb versenyzőként első helyen áll a BBC fotós pályázat összes ranglistáján, továbbá ő az egyetlen, aki az ifjúsági és a felnőtt mezőnyben is megkapta a természetfotósok Oscarjaként számon tartott díjat. Az előadás kivételes lehetőséget kínál arra, hogy a közönség személyesen is megismerkedjen ezzel a végtelenül rokonszenves fiatalemberrel, és elképesztő akciófotóin keresztül rácsodálkozzon hazánk páratlanul gazdag vadvilágára. Előadásai egy modern kivitelezésű, hatalmas, ingyenes, kültéri kiállítás-sorozatra épülnek, amelyet 2019-ben nyolc hazai városban csodálhat meg a nagyérdemű. Humoros történetei tanulságos, egyben vidám élményt nyújtanak az egész családnak.

Jegyárak

  • Normál - 2.900 HUF
  • Prémium - 4.900 HUF
  • VIP - 9.900 HUF

Szervező

Cluster Media Kft.hello@matebencekiallitas.hu 1032 Budapest Kiscelli utca 7-9.

X