fbpx

2019.március

vas31már18:00vas20:00Budapest - Kongresszusi KözpontMáté Bence Előadás - Vértelen vadászat18:00 - 20:00 Budapest Kongresszusi Központ Szervező: Cluster Media Kft. Esemény kategória:ElőadásJegyvásárlás Jegyárak: 2900 Ft - 9900 Ft

Időpont

(Vasárnap) 18:00 - 20:00

Helyszín

Budapest Kongresszusi Központ

Budapest, 1-3, Jagelló út, 1123

Részletek

 

Máté Bence- vértelen vadászat - természetfotók kulisszatitkai a világ körül

 

Mi történt a piros Zsigulis sráccal, aki közel tíz éve, „a láthatatlan madárfotós” néven vált ismertté a Spektrum tévécsatornán?

Aki kíváncsi, miként lett egy pusztaszeri „problémás” diákból a világ legsikeresebb természetfotósa, ne mulassza el ezt a szórakoztató előadást. Alkotásaival Bence az összes földrészt meghódította, és minden természetfotós számára feltette kis hazánkat a világ térképére. Legeredményesebb versenyzőként első helyen áll a BBC fotós pályázat összes ranglistáján, továbbá ő az egyetlen, aki az ifjúsági és a felnőtt mezőnyben is megkapta a természetfotósok Oszkárjaként számon tartott díjat. Az előadás kivételes lehetőséget kínál arra, hogy a közönség személyesen is megismerkedjen ezzel a végtelenül rokonszenves fiatalemberrel, és elképesztő akciófotóin keresztül rácsodálkozzon hazánk páratlanul gazdag vadvilágára. Előadásai egy modern kivitelezésű, hatalmas, ingyenes, kültéri kiállítássorozatra épülnek, amelyet 2019-ban nyolc hazai városban csodálhat meg a nagyérdemű. Humoros történetei tanulságos, egyben vidám élményt nyújtanak az egész családnak.  

Jegyárak

  • Normál - 2.900 Ft
  • Prémium - 4.900 Ft
  • VIP - 9.900 Ft

Szervező

Cluster Media Kft.hello@matebencekiallitas.hu 1032 Budapest Kiscelli utca 7-9.

Budapest Kongresszusi KözpontBudapest, 1-3, Jagelló út, 1123“Több, mint 30 éves “”know-how””, Nemzetközi vendégszeretet magyar jelleggel, Az elkötelezett csapatunk által biztosított minőségi vendéglátási szolgáltatások, Találkozó az egyik vagy az összes 20 multifunkcionális szobánkban, Találkozó és vendéglátás 2 – 2 000 ember számára, Akár 96m2-es vetítővászon, 4 000m2 maximális kiállítótér a központban, Rengeteg természetes nappali fény a közterületen és az éttermekben, Gesztenyefa park a hotel és a kongresszusi központ körül, 12 méter magas mennyezet a Pátria teremben, Gálavacsora felszolgálása akár 850 ember számára egyetlen exkluzív ebédlőben, Házon belüli rendezvényekkel és vendéglátással foglalkozó csapat, amely megtalálja az Önre szabott megoldást, Megbízható helyszíni audio-vizuális támogatás, A szobák karbantartása, áramellátása, fűtése vagy berendezése nem jelent további költséget – az ár mindent tartalmaz!

X