fbpx

Cluster Media Kft.

Cluster Media Kft.

Teljes infrastruktúrával segítünk
a vállalat kifelé és befelé irányuló
önábrázolásának kialakításában.
Új arculat fejlesztésével a vállalat tartalmi és vizuális megjelenése az üzleti stratégiának megfelelően, tervezett módon kerül átalakításra.
Az arculati stratégia elkészítése, a tartalomfejlesztés, az arculatfejlesztés és a végeredmény különböző felületeken történő alkalmazásának folyamata jelentős időt, emberi és anyagi forrást igényel. Ezért cégünk a kockázatok minimalizálásának érdekében az előzetes helyzetfelmérést, a szükséges folyamatok stratégiai irányítását és egy jól követhető cselekvési terv elkészítését különös gondossággal végzi el. Az objektív, kutatáson és elemzésen alapuló folyamat garantálja, hogy a tervezett arculati megújulás az üzleti stratégia megvalósulását leginkább segítő eredményeket legyen képes életre hívni.
A kis- és középvállalkozások esetében az arculatfejlesztés során a gyors és költséghatékony megoldások jelentik az elsődleges szempontot. Azonban a nagyobb vállalkozások és vállalatok számára a valódi értéket a jól követhető, betartható és kockázatmentes folyamatok jelentik.

Egy elhibázott és az üzleti célokat megvalósítani képtelen arculat megjelenés utáni visszavonása (például termékek csomagolásáról) és a teljes folyamat megismétlése kiemelkedő költséggel jár és veszélyezteti, vagy ellehetetleníti a termék vagy szolgáltatás értékesítéséi tervének megvalósítását.

hello@matebencekiallitas.hu

1032 Budapest Kiscelli utca 7-9.

A szervező által szervezett más események

No Events on The List at This Time

X